Lms píše:Líbila by se mi funkce, že by šlo zapnout zobrazování v okně konverzace kdy se uživatel přepnul do N/A / Away / Offline / Online.
myslis, neco jako ma Miranda IM??
Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Lms píše:Líbila by se mi funkce, že by šlo zapnout zobrazování v okně konverzace kdy se uživatel přepnul do N/A / Away / Offline / Online.
Netuším jestli to má miranda, já ji nepoužívám, jen když něco testuji.Martin J. - Cetelon píše:myslis, neco jako ma Miranda IM??
Martin J. - Cetelon píše:jj., to ma Miranda.. a je to to, co mi na ni strasne vadi.., -- jestli, tak t je moznost to nezobrazovat.., -- at si kazdy vyebre..,
Nic nového jsi mi neřekl, vím že je to řazeno podle abecedy. Pokud bych použil normální text pak by v tom byl ale pěkný nepořádek. Jen mi jde o to že by v _define.ini byla možnost nastavit který obrázek smajlíku ke kterému textu.Black_Fox píše:Klidně to tak udělat můžeš, IMHO ty soubory můžou mít i delší názvy, ale pro přehlednost je to udělané takhle... jen musíš počítat s tím, že obrázky k define se budou přiřazovat podle názvu
Plugin možná, ale proto sem to napsal do nových funkcí, když se Infovi bude chtít, tak by to mohlo jít i bez pluginu.Black_Fox píše:aha, v define.ini přiřadit k textu soubory, špatně jsem to pochopil leda plugin, až to bude možné...
JeRRy^ píše:Neviem co sa do da nazvat novou funkciu alebo nejako inak ale nebolo to ani na QIP 2005 a to ze ked si dam status ikonu nejaku tak aby ju ukazovalo aj na ICQ6 lebo tym co maju ICQ6 ukazuje len ze som online ale ked mam nejaku ikonu statusu tak tu im neukazuje len stale online
Xeelee píše:To asi neprojde.
Neni to jenom o zvyku?
Prakticky vsichni dost dlouho nadavali treba na to ze je v typing... nazev klienta kontaktu a ted by jim to nejspis schazelo.
Podstatne se snizila vyska okna a je vic mista pro text.
Nedalo, protože závada je v ICQ6 a QIP s tím nic nenadělá.JeRRy^ píše:OK ale nedalo by sa s tym neco spravit ?
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků