Xeelee píše:QIP vyviji jediny clovek - Inf.
QIP vyviji jenom jeden clovek?!?!?
Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
INF píše:Remember, this is a test version of QIP Infium.
(...)
All corrections test version will be shown in the last update records (available on our website, the ISC most records that you already downloaded).
Povedlo se mi to nasimulovat, chybí to ve složce Langs soubor s jazykovým balíčkem, předpokládám pokud používáš češtinu tak je to Czech.dll, stačí dokopírovat a je to.Puma17 píše:mam problem. toto mi ukaze ked chcem spustit infium
diky, skusim.Lms píše:Povedlo se mi to nasimulovat, chybí to ve složce Langs soubor s jazykovým balíčkem, předpokládám pokud používáš češtinu tak je to Czech.dll, stačí dokopírovat a je to.Puma17 píše:mam problem. toto mi ukaze ked chcem spustit infium
Zatím je to betaverze, a neni dosupných moc skinů a pluginů, takže to zatím moc "nenadchne", ale až bude někdy final verze a přístupné pluginy,atd. Tak to bude mnohem lepší.Puma17 píše:skusil som infium, ale nejako extra ma to nenadchlo, cize ostavam nadalej pri 8020
Šifrovaný přenos zpráv, jestli myslíš ten co mezi sebou můžou jenom uživatelé QIPu, tak ten mi přišel zbytečný...Lms píše:chybý pár důležitých funkcí:
1. Šifrovaný přenos
2. Neinformuje o tom že uživatel zjišťuje váš stav
Do N/A a away nejde uložit text, to nějak nechápu co myslíš?Black_Fox píše:A druhou věc si INF chytře ošéfoval sám - (za předpokladu, že všichni přejdou na Infium, platí, že) když do N/A, awaye a podobných nemůžeš uložit žádný text, není pro uživatele žádný důvod (a v infiu ani možnost ) zjišťovat tvůj stav, takže by se ti to okýnko nemělo ani jak zobrazit
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků