Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
dreamwalker píše::D Cize neandertalci su podstatne mladsi ako australopitekus, lenze ked povieme australopitekus a mladsi, je t celkom spravne? No ja neviem. ME je Windows 4.9 a 2000 je 4.5 (XP je 5.0 ci 1)...
dreamwalker píše::lol: Postaveny... No... Podla toho ako si ten pojem vysvetlis. Bootuje z dosu. A to vie aj XP. Iny rozdiel ako ze netreba restartovat system az do biosu ale len do dosu ma nenapada. Rozhodne ziadne IO ani volania nejdu v tychto OS cez dos.
Zuzanka píše:Asi o Windows moc nevis, coooo...
Zuzanka píše:Treba ze to ma uplne jine jadro, jiny pristup k periferiim, jina sprava pameti, jiny multitasking.......
Wikipedia píše:Unlike Windows 3.x, the Windows 9x operating systems are not running on top of MS-DOS.
++JeSuS++ píše:koukám, že se to tu zvrhlo v debatu, kdo ví víc o woknách
dreamwalker píše:Ja sa nebavim o rozdieloch, to je diskriminacia.
Bavim sa o dvoch veciach:
1) Ze mnoho ludi vidi medzi ME a 2000 nejaky giganticky rozdiel, ktory je v skutocnosti o to mensi, ze ME vzniklo o pol roka neskor ako 2000.
2) Ze QIP by pod ME bez problemov bezal, keby sa po vystraznom okne nevypol.
3) Ten emulator: Skus si spustit pod Windowsom E/OS, je to celkom srandovne riesenie, ja som tak rozbehal AppleTTS.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků